work.fasttranslator.com
Professional translators prefer our translation agency. Fasttranslator is a corporate member of the leading global translation society ProZ, where 250 translators have given us a score of 4.9 out 5.

Projectmanagers Fasttranslator zoekt een nieuwe projectmanager.

Fasttranslator is een van de 15 grootste vertaalbureaus van Europa. Vanuit onze diverse kantoren verzorgen we wereldwijd allerlei vertalingen voor onze klanten, waarbij kwaliteit en snelheid voorop staan. Dit doen we voor bedrijven, overheden en particulieren naar en uit elke denkbare taal en op elk vakgebied. We bestaan al meer dan vijftien jaar en groeien nog steeds!

Voor ons Nederlandse team zijn wij per direct op zoek naar een fulltime:

Projectmanager Vertalingen (junior)

op één van onze kantoren in Utrecht of Almere.

Functieprofiel

Als projectmanager ben je de centrale persoon tussen klanten en vertalers. Je begeleidt het hele vertaalproces, maakt offertes, belt veel, en draagt bij aan het commerciële succes van het team. Je zorgt er zo voor dat de wensen van de klant gerealiseerd worden.

Iedere dag ziet er anders uit: onze projectmanagers zijn er dan ook aan gewend om snel te schakelen, ad hoc oplossingen te vinden, en verschillende taken naast elkaar uit te voeren.

Functie-eisen

  • Afgeronde HBO of WO opleiding (N.B. dit hoeft niet per se een taalopleiding te zijn!)
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, mondeling en schriftelijk
  • Goed bekend met MS Office (Voornamelijk Outlook, Word en Excel)
  • Leergierig, ambitieus en klantgericht
  • Fulltime (40 uur) beschikbaar

Onze ideale kandidaat heeft een stevige, open persoonlijkheid en een grote algemene kennis. Je vindt het leuk om samen te werken in een hecht team. Je bent flexibel, stressbestendig en een multitasker. Je bent goed in het vasthouden van de regie en weet hoe belangrijk het is om administratief zorgvuldig te zijn. Uiteraard ben je handig met IT en heb je een groot taalgevoel. 1 tot 3 jaar werkervaring vinden we prachtig, maar een ambitieuze starter wijzen we zeker niet zomaar af. Overtuig ons!

Wat bieden wij?

Een leuke, gevarieerde en zelfstandige functie bij een internationaal groeiend bedrijf. De sfeer bij Fasttranslator is informeel, collegiaal en ambitieus. Er zijn goede doorgroeimogelijkheden en er is uitzicht op een vast contract. Het salaris is marktconform en daarnaast kent Fasttranslator een aantrekkelijk bonussysteem.

Solliciteren

Mail je cv en motivatiebrief naar: work@fasttranslator.com t.a.v. Berlinda Hendrikse (Manager NL). Vragen? Mail ons of bel naar 036-5348910 en vraag naar Berlinda Hendrikse.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Laatste update: maart 2017.

© 2021 Translation Agency Fasttranslator.com

Confidentiality